Rituály, techniky a návody!

Kámen mudrů anebo kámen nesmrtelnosti

kamen_mudrcov_alebo_kamen_nesmrtelnosti

Možná jste už něco slyšeli o kameni mudrců nebo kameni nesmrtelnosti . Velký mágové, jako Merlin, Ježíš nebo Buddha, byli schopni oživit tyto kameny a každý, kdo měl takový kámen byl nesmrtelný. Ale tito lidé i tak zemřeli. Věděli, že jako andělé, jak duše, měli na tomto světě určitou úlohu, kterou museli vykonat a že neexistuje žádná smrt. Proto bylo pro Merlina, Ježíše a také Buddhy v pořádku to, že museli zemřít, aby se znovu narodili v jiném těle. Merlin, který byl jedním z vlastníků kamene nesmrtelnosti, věděl, že jeho role byla splněna, a když chtěl zemřít, odložil svůj kámen na pláži v Anglii.


Merlin Řekl svým žákům o kameni nesmrtelnosti. Kámen vypadal na první pohled jako úplně obyčejný kámen, ale byl nesmírně teplý! Merlinovi žáci se ho přesto pokusili nález. Kámen byl v ruce velmi teplý, jen díky tomu ho mohli poznat. Jeden žák strávil mnoho let prohledávání oblasti kolem pláže, aby našel tento kámen a držel ho ve svých rukou. Každý jeden kámen vzal zvlášť do ruky a když zpozoroval, že je studený, hodil ho zpátky do moře. Každý den chodil na tuto pláž a hledal teplý kámen nesmrtelnosti. Uplynulý 2 roky, 3 roky, 7 let, dokonce uplynulo 10 let hledání tohoto teplého kameny nesmrtelnosti. Vždy, když Měl žák trošku času, šel na pláž a třída studené kameny: studený, odhozený, studený, odhozený, studený, odhozený, odhozený ... Najednou úplně ztuhl, když si uvědomíme, že poslední kámen, který odhodil, byl teplý kámen nesmrtelnosti.

Pokud něco děláte opakovaně, uděláte to v nějaké kritické situaci znovu, i když to vědomě chcete udělat jinak. To znamená, že pokud v stresové situaci kouříte, budete v stresové situaci opět kouřit io 7 let. Pokud se na konci dne odměnou alkoholem, budete se neustále odměňovat alkoholem, protože se z toho stává zvyk, aniž by jste o tom přemýšleli, stává se to nevědomě, automaticky. Totéž platí i pro všechny ostatní zvyky. Zvyky, jakož i naše podvědomí, jsou velmi důležité, nezáleží na tom, zda jde o způsob myšlení, emocionální výbuch nebo určité pohyby, pokud to opakujete dostatečně často, upevňuje se to v podvědomí. V naší hlavě probíhá tzv. automatický proces, který si vůbec neuvědomujeme.

Prostřednictvím meditace můžeme zjistit, které návyky jsou pro nás důležité a které ne. Musíme se o ně starat a změnit je na pozitivní tak, abychom v důležitých nebo kritických situacích reagovali a jednali správně a užitečně pro nás! V opačném případě i my vyhodíme kámen nesmrtelnosti a co kdyby byl tento kámen naší novou láskou, novou prací nebo důležitým obchodním partnerem a nyní je navždy pryč, protože jsme reagovali příliš ukvapeně (automaticky, negativní)? Proto se starejte o své zvyky a pravidelně meditujte, abyste "teplý kámen" nenechali zmizet v moři.